Initiatieles SUP

Tijdens een initiatieles van 1,5 uur krijg je info over het materiaal, de veiligheidsregels en effecten van het suppen. Je leert stapsgewijs via zit te staan op je plank, alsook de basistechnieken van opstarten, draaien en afronden.

Meer informatie

Na deze les kun je alleen gaan suppen, hier op de Spuikom of bij jou in de buurt. Je kunt een board, peddel, leash en wetsuit huren.

De initiatieles gaat door in kleine groepjes (max. 5 deelnemers), aan de Inside -locatie op de Spuikom. Deze unieke plek biedt zowel de weldaad van het zoute zeewater als de rust en ruimte van een meer. Dankzij de steigers is het een veilige plek om kennis te maken met deze plezierige watersport.

Prijs: Niet-leden €35,- per persoon. Leden 30,-€/pp. In de prijs zijn les, board, peddel, leashes en wetsuit/reddingsvest alsook het gebruik van de kleedkamers en douches inbegrepen.

Meebrengen: badkleding, handdoek, zonnecrème, zonnebril (aan touwtje) en schoenen die nat mogen worden (verplicht!) (geen slippers!) Voorwaarde is dat je 50 meter kan zwemmen.

Locatie: Spuikom (Schietbaanlaan 100, 8400 Oostende)

Indien het onverantwoord is om de les door te laten gaan owv de weerscondities, dan zal de les verplaatst worden naar een latere datum.

Sup Combi pakket:

Initiatieles + 2 vervolglessen (Spuikom en/of zee) = Voucher voor gratis huur supplank voor 3 uur.

Inschrijven

Mogelijks ook interessant voor jou

Kajakken

Sportief, avontuurlijk en gek op water?

SUP-op-zee

Heb je altijd al graag eens op zee gesupped maar start je liever onder begeleiding? Dan is Sup-op-zee iets voor jou!

Meditatie op de SUP

Ervaar de weldaad van lichaamsgerichte (geleide) meditatie al deinend op het water en kom tot rust.

Word nu lid en krijg korting op onze Activiteiten!

Met een lidmaatschap kun je sporten op zowel Inside als Outside.