Uitdagende sportkampen in de paas-en zomervakantie

Alle cursussen worden gegeven onder begeleiding van ervaren monitoren in een veilige omgeving. Kom bijleren op één van onze mooie locatie tijdens onze paas-en zomerkampen.

Sportkampen voor kinderen

Golfsurfkamp

Leer hier alles over het golfsurfen en na 5 dagen ben jij ook een echte surfer. Surf op een golf en je bevindt je in een andere wereld.

Beach cocktail

Afhankelijk van het weer proef je van surfen, skimboarden, raften of suppen, maar ook op het strand gaan er ook tal van toffe activiteiten door.

Golf-en skatekamp

Ervaar het beste van twee werelden : ’s ochtends ga je skaten en in de namiddag surf je op de golven.

Sportmix

Dit zomerkamp is net zo leuk als het klinkt! Ons hele aanbod van activiteiten op onze Inside-locatie wordt op een speelse manier gebracht zodat uw kind deze week echt nooit meer vergeet!

Windsurfkamp

De kinderen kunnen bij ons terecht voor het aanleren van de windsurfsport, en deze basis verder uitbouwen tot volleerde windsurfer.

Zeilkamp

Kom alles leren wat je moet kunnen en weten om een goede zeiler te worden. Maak zelf je boot klaar en ga het water op met de wind in de zeilen.

Kajakken

Sportief, avontuurlijk en gek op water?

Sportkampen voor volwassenen

Adult Windsurfen

Voelt u zich aangetrokken door een van deze fascinerende sporten, dan geven wij u de opleiding. In korte tijd bent u een volwaardig surfer of zeiler die de wind en het water beheerst.

Adult Zeilen

Voelt u zich aangetrokken door een van deze fascinerende sporten, dan geven wij u de opleiding. In korte tijd bent u een volwaardig zeiler of zeiler die de wind en het water beheerst.

Word nu lid en krijg korting op onze activiteiten!

Met een lidmaatschap kun je sporten op zowel Inside als Outside.