Youth Sailing Team

Begeleide zeillessen voor beginners

Meer informatie

De jonge beginnelingen, die een beetje ervaring hebben door bijvoorbeeld een zomerkamp gevolgd te hebben, komen hier volledig aan hun trekken. Onze monitoren leren hen verder hoe je steeds beter kan zeilen. Onder kundige begeleiding wordt hen stap voor stap uitgelegd hoe je een volwaardig zeiler wordt. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Q-Cup wedstrijden. Deze zijn georganiseerd door de federatie WWSV, en speciaal zeer laagdrempelig gehouden om de jeugd in deze wedstrijden te begeleiden en allerhande aan te leren. Wij zorgen indien nodig voor begeleiding op deze wedstrijden.

Alle materiaal wordt door ons voorzien, en de trainingen gaan door op woensdag op onze Inside locatie aan de Spuikom. Inschrijven kan door betaling van het lessenpakket. Kostprijs is 150€ voor het voorjaar of het najaar. Vereiste is wel dat het kind lid is van VZW Inside Outside of van WOS (verzekering).

Inschrijven

Mogelijks ook interessant voor jou

Zeilen

Je kunt bij ons leren zeilen met een ervaren lesgever.

Optisharks Sailing Team

Competitiezeilen onder begeleiding van professionele trainer.

Adult Zeilen

Voelt u zich aangetrokken door een van deze fascinerende sporten, dan geven wij u de opleiding. In korte tijd bent u een volwaardig zeiler of zeiler die de wind en het water beheerst.

Word nu lid en krijg korting op onze Activiteiten!

Met een lidmaatschap kun je sporten op zowel Inside als Outside.