Optisharks Sailing Team

Competitiezeilen onder begeleiding van professionele trainer.

Meer informatie

De optimist-zeilers (8-14 jaar) worden op zaterdag en/of zondag in het voorjaar en het najaar getraind. Zo worden ze op een recreatieve manier klaargestoomd voor nationale en internationale wedstrijden. Onder begeleiding van een professionele trainer wordt hen de knepen van het wedstrijdzeilen aangeleerd. Enige ervaring in het zeilen wordt natuurlijk verwacht. Daarom komen de meeste deelnemers doorgestroomd vanuit de Q-Cup klasse. Ook wordt eventueel begeleiding op geselecteerde wedstrijden voorzien in binnen- en buitenland. Dit valt te bespreken met de trainer. De begeleiding gebeurt door gedreven trainers. We stomen jullie klaar voor de nationale wedstrijden en eventueel ook internationale wedstrijden.

Kostprijs is 650€ voor het voorjaar of het najaar. (prijs kan variëren in functie van trainingen en wedstrijden en aantal teamleden)

Interesse om ons optimistenteam de Optisharks te vervoegen? Deze trainingen zijn enkel toegankelijk voor leden van Inside Outside of WOS (verzekering).

Inschrijven

Mogelijks ook interessant voor jou

Zeilen

Je kunt bij ons leren zeilen met een ervaren lesgever.

Youth Sailing Team

Begeleide zeillessen voor beginners

Adult Zeilen

Voelt u zich aangetrokken door een van deze fascinerende sporten, dan geven wij u de opleiding. In korte tijd bent u een volwaardig zeiler of zeiler die de wind en het water beheerst.

Word nu lid en krijg korting op onze Activiteiten!

Met een lidmaatschap kun je sporten op zowel Inside als Outside.