Golfsurf Team

Outside Surfteam is de golfsurf jeugdwerking van onze surfclub.

Meer informatie

Het Outside Surfteam, de jeugdwerking van Inside-Outside Oostende biedt een geweldige mogelijkheid voor jonge surfers om samen met leeftijdsgenoten plezier te beleven aan golfsurfen. Met een sterke focus op veiligheid en individuele begeleiding, streven ze ernaar om de surfvaardigheden van de deelnemers te verbeteren. Zowel recreatief als competitief.

Hier zijn enkele belangrijke punten en praktische informatie over het programma:

  •  Doel: Het doel van Outside Surfteam is om meer kinderen kennis te laten maken met golfsurfen en hen naar een hoger niveau te tillen door middel van gestructureerde trainingen.
  • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij het Outside Surfteam. Er zijn voldoende coaches en redders aanwezig om de veiligheid van de trainingen te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat deelnemers zelfstandig, maar op een veilige manier, kunnen werken aan hun surfskills.
  • Trainers: Het team werkt met gekwalificeerde trainers en ervaren surfers om een hoog niveau van instructie en individuele aandacht te garanderen.
  • Doelgroep: Het programma is bedoeld voor leden van surfclub Outside Oostende vanaf 8 jaar oud, van beginners tot meer gevorderde surfers.
  • Seizoen en locatie: Het seizoen loopt van midden april tot oktober, met een zomerstop maar met alternatieve activiteiten zoals golfsurfkampen en open surfdagen. Alle activiteiten vinden plaats bij surfclub Outside Oostende.
  • Kosten en inschrijving: De kostprijs bestaat uit lidmaatschap van de surfclub, daar het de jeugdwerking van de club is, en de kostprijs voor de lessen. Er zijn trainingen in het voorjaar en in het najaar. De prijs varieert naargelang het aantal trainingen. voor. Inschrijving vereist basisvaardigheden en kennis van het surfen en clublidmaatschap. Voor meer info en inschrijven mail naar niels.outside@gmail.com

Voor diegenen die nog geen ervaring hebben met golfsurfen, biedt het team kennismakingslessen aan om de basisvaardigheden te leren. Voor meer informatie op de website bij lessen.

Daarnaast biedt Inside-Outside Oostende ook andere activiteiten aan, zoals windsurfen, zeilen, golfsurfkampen en combinatiekampen met skateboarden en golfsurfen.

Als je geïnteresseerd bent in lidmaatschap, krijg je korting op alle activiteiten bij Inside-Outside. Het is een geweldige kans om te genieten van watersporten in Oostende!

Inschrijven

Mogelijks ook interessant voor jou

Golfsurfen

Leren golfsurfen? Dat kan bij surfclub Outside Oostende!

Golf-en skatekamp

Ervaar het beste van twee werelden : ’s ochtends ga je skaten en in de namiddag surf je op de golven.

Golfsurfkamp

Leer hier alles over het golfsurfen en na 5 dagen ben jij ook een echte surfer. Surf op een golf en je bevindt je in een andere wereld.

Word nu lid en krijg korting op onze Activiteiten!

Met een lidmaatschap kun je sporten op zowel Inside als Outside.