Zin in fun op het water? Alleen? Met twee? Als gezin? Met vrienden? Dan is stand up paddle, of kortgezegd SUPPEN vast en zeker iets voor jou!

Bij Suppen sta je op een groot stabiel opblaasbaar board en beweeg je je voort met behulp van een lange peddel. Het is een toegankelijke watersport, leuk, gezond en voor jong en oud.

Sup biedt zowel op fysiek als mentaal vlak vele voordelen.


Tijdens een initiatieles van 1,5 uur krijg je info over het materiaal, de veiligheidsregels en effecten van het suppen. Je leert stapsgewijs via zit te staan op je plank, alsook de basistechnieken van opstarten, draaien en afronden. Na deze les kun je alleen gaan suppen, hier op de Spuikom of bij jou in de buurt. Je kunt board, peddel, leash en wetsuit huren in onze club.

De initiatieles gaat door in kleine groepjes, aan de Inside -locatie op de Spuikom. Deze unieke plek biedt zowel de weldaad van het zoute zeewater als de rust en ruimte van een meer. Dankzij de steigers is het een veilige plek om kennis te maken met deze leuke sport.

Inschrijven (verplicht) en data: Kijk en kies hieronder.

Prijs: €35,- per persoon. Leden 30,-€. In de prijs zijn les, board, peddel, leashes en wetsuit/reddingsvest alsook het gebruik van de kleedkamers en douches inbegrepen.

Meebrengen: badkleding, handdoek, zonnecrème, zonnebril en schoenen die nat mogen worden (verplicht!) (geen slippers!) Voorwaarde is dat je 50 meter kan zwemmen.

Locatie: Spuikom (Schietbaanlaan 100, 8400 Oostende)

Volg je liever privé of op zee een initiatieles of heb je vragen betreffende het suppen, neem dan contact op met Patricia Wichman (0474/31 59 08 of patriciawichman@gmail.com).

Neem gerust ook een kijkje op www.supjevrij.be. Volg ook op Facebook!

Tot binnenkort voor een SUPer ervaring!